Ca sa va intoarceti pe site clic AICI

Ca sa intrati in cabinet clic AICI

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deschidere
29-06-2010, 08:49 PM
Deschidere
"În faţa unui psihiatru oamenii vorbesc mai deschis decât în faţa unui preot, deoarece medicul nu poate ameninţa cu infernul."
Paulo Coelho, Veronika se hotărăşte să moară
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-09-2010, 10:28 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-09-2010 10:29 PM de lala.)
RE: Deschidere
Recunosc:nu m-am mai spovedit de mult. Consider ca spiritualitatea o porti in suflet , in fapte, in ganduri. Personal cred in etape si vieti anterioare , nu in iad si rai, poate de asta nu merg la preot.Am un preot care ne-a cununat , ne-a facut sfestanie la casa , ne-a botezat copilul, ma stie, ma citeste din priviri dar nu pot vorbi cu dumnealui. E un om exceptional, la biserica Ungureni, aproape de casa , deci nu am scuze.Cred ca daca vreau sa vb cu Dumnezeu o pot face direct, nu prin intermediar .Copilu il duc des la biserica , consider ca merita sa cunoasca credinta asa cum bunica mea Zenovia m-a invata , apoi poate sa aleaga ce vrea, sa puna in balanta. Sunt datoare cu asta ca parinte.Acest parinte de care va vb mi-a spus la botezul fiului meu ca mama trebuie sa arda ca o lumanare pt copilu ei, mari vorbe,mari.Daca intelegi profunzimea acestui preot , esti deja cu un picior in rai.Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
02-09-2010, 11:12 AM
Cu siguranta ca spiritualitatea este in noi. Rolul preotului este foarte important in viata unui credincios, el este cel care ne sustine, ne calauzeste, ne asculta si mentine legatura noastra cu divinitatea. Spovedania are si ea rolul ei, acela de a nu ne mai simti incarcati de anumite lucruri, de a da jos povara de pe umerii nostri atunci cand simtim ca ceva nu este in regula in propriul nostru sistem de valori.
Dincolo de toate aceste ramane ceea ce este in sufletul nostru. Nu-l poti gasi pe Dumnezeu in biserica pana nu i-ai facut loc in sufletul tau.
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
02-09-2010, 01:31 PM
Aveti dreptate.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Postează răspuns 

Săritura forum: