Ca sa va intoarceti pe site clic AICI

Ca sa intrati in cabinet clic AICI

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
teama de a dormi in alta parte
28-07-2010, 10:41 PM
teama de a dormi in alta parte
Buna ziua,
Am o problema cand este vorba de a dormi in alta parte decat in patul meu. Ma afecteaza mult pentru ca nu pot merge nici in concediu, iar prin natura serviciului mai trebuie sa merg la cursuri, la diverse intalniri... Cand ajung la hotel ma apuca atacuri de panica, am caderi de calciu si nu pot dormi toata noaptea.
Cand eram mica nu aveam asemenea probleme, din contra, de-abia asteptam astfel de plecari. Acum cativa ani am avut o spasmofilie puternica din care mi-am revenit greu, in 4-5 luni - si de atunci sunt sensibila, tematoare, emotiva.
In tot acest timp am reusit sa dorm doar in casa surorii mele (in afara de casa mea).
Nu stiu ce sa mai fac. Duminica trebuie sa plec iar din localitate si pur si simplu mi-e groaza...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
31-07-2010, 09:07 AM
RE: teama de a dormi in alta parte
Din ceea ce descrii tu pare sa fie un atac de panica. Te sfatuiesc sa mergi la un psihoterapeut la tine in oras. Atacurile de panica se pot rezolva cam intre 8-13 sedinte, depinde de ritmul tau. Pana atunci iti pot recomanda ca in momentul in care simti ca se apropie un eventual atac de panica sa te gandesti la un moment foarte frumos din viata ta, poate chiar la perioada in care erai increzatoare si curajoasa si sa retraiesti pe cat posibil starea de bine de atunci.
Succes!
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
03-08-2010, 11:03 AM
RE: teama de a dormi in alta parte
Multumesc. Mi-era frica sa nu fie ceva de care sa nu pot sa scap Smile
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Postează răspuns 

Săritura forum: