Ca sa va intoarceti pe site clic AICI

Ca sa intrati in cabinet clic AICI

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problema cu modul de a manca al oamenilor
18-06-2011, 02:12 PM
problema cu modul de a manca al oamenilor
Buna ziua,
Am o problema care ma afecteaza in viata de zi cu zi inca de cand eram mica si nu stiu cum s-o rezolv. Ma deranjeaza felul cum mananca oamenii si nu ma pot bucura de o masa decat daca se aude muzica tare Smile Nu suport zgomotele facute de oamenii care mananca cu gura deschisa (si sunt foarte multi!). Foarte rar am avut placerea de a sta alaturi de oameni care mananca frumos... In plus, din cauza noii mode cu acele superbe coji de seminte care zboara in toate directiile intr-o viteza ametitoare, nu ma mai pot bucura de o plimbare in aer liber... Sunetele mi se par infioratoare si ma enerveaza atat de mult, incat ma imaginez infigandu-le pe gat pungile cu seminte... Iar felul oamenilor de a manca inghetata lasa de dorit - consider ca nu suntem caini sa stam tot timpul cu limba pe afara... Nu stiu ce sa mai fac. Nu-mi place nici mizeria (de ex. gramada de coji de seminte) in care trebuie sa ma asez daca vreau sa ma bucur de mirosul de tei...
Va rog mult sa ma ajutati, simt ca innebunesc din cauza unor sunete!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
24-08-2011, 12:14 PM
RE: problema cu modul de a manca al oamenilor
Esti indreptatita sa fii deranjata de mizerie si de lipsa de bun-simt. Insa atata timp cat acest lucru te impiedica sa te bucuri de viata, atunci e nevoie de o schimbare. Iti recomand sa contactezi un psihoterapeut la tine in oras. Nu etse ceva ce se poate rezolva pe un forum. Sa-ti fie bine!
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Săritura forum: